Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бербар’єрність

01 Квітня, 2024 р., 11:43
Безбар’єрність – не тільки про людей з інвалідністю, безбар’єрність – це про кожного з нас. Можливість вільно та безпечно пересуватися містом – звичайно ж, це відсутність бар’єрів. Але дивимося ширше – вільний доступ до інтернету, можливість навчатися незалежно від віку чи стану здоров’я, рівне право до працевлаштування у чоловіка і жінки чи людей старше 45 років, заняття танцями чи спортом у будь-якому віці – це все про безбар’єрність також.
27 Березня, 2024 р., 16:00
Міністерство молоді та спорту України запрошує молодіжних працівників і працівниць брати участь у тренінг-семінарі із соціальної згуртованості та безбар’єрного середовища у молодіжному секторі.
26 Березня, 2024 р., 16:26
🦽 Людині з дитячим візочком або на кріслі колісному легше піднятися пандусом. Людина з протезом нижніх кінцівок, імовірніше, обере сходи.
21 Березня, 2024 р., 13:54
98% українців вважають людей з інвалідністю повноправними членами суспільства, проте можливість знайти роботу для них оцінюють як низьку, згідно з Національним соціологічним дослідженням про сприйняття людей з інвалідністю в Україні.
26 Лютого, 2024 р., 13:56
Родина найпершою зустрічає ветерана  /  ветеранку. Саме тут він  /  вона можуть отримати необхідну для відновлення підтримку або ж опинитися в ситуації нерозуміння та ізоляції. Небезпідставно вважається, що саме сім’я може надати найбільший ресурс для відновлення.
19 Лютого, 2024 р., 17:01
Безбар’єрність –  визначений вектор розвитку українського суспільства.
16 Лютого, 2024 р., 12:22
Найняли на роботу людину з інвалідністю? Подайте заяву на порталі Дія й отримайте компенсацію від держави за облаштування робочого місця. І роботодавцю більше не треба їздити до центру зайнятості за місцем провадження діяльності, робити скани необхідних документів і від руки писати заяву!
13 Лютого, 2024 р., 16:44
Часто цивільні люди хочуть подякувати ветеранам  /  ветеранкам, але бояться бути нав’язливими. Висловлювати вдячність і підтримку потрібно, єдине питання — яким чином це зробити, щоб це було доречно і не театрально.
12 Лютого, 2024 р., 08:45
«Жінка, прикута до візка, змогла…», «Після трагедії чоловік залишився прикутим до візка»…
08 Лютого, 2024 р., 17:06
Озирніться навколо, придивіться до своїх друзів, колег. Майже у кожного з нас у найближчому колі знайомих є людина, яка боронить Україну від російської агресії або повернулася з війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь