Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Житомирській РВА пройшло навчання державних службовців щодо е-декларування

Дата: 21.03.2024 16:07
Кількість переглядів: 230

Темі електронного декларування було присвячене навчання, яке 21 березня провели завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Житомирської ОВА Олег Хабчук спільно з головним спеціалістом із запобігання та виявлення корупції Житомирської РВА Анастасією Бідною для працівників Житомирської районної військової адміністрації.

Фото без опису

Державним службовцям роз’яснювалися нововведення у декларуванні, які є види е-декларацій, особливості та алгоритм дій щодо їх заповнення.

Фото без опису

Наголошувалося на основних порушеннях під час внесення відомостей до електронних декларацій, зокрема щодо неподання відомостей про грошові активи, та яка відповідальність настає у разі неподання е-декларації відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

Фото без опису

Олег Хабчук дав обгрунтовані відповіді на запитання присутніх та підкреслив, що працівники, уповноважені на виконання функцій держави, зобов’язані відповідально поставитися до декларування, адже це є одним із основних критеріїв, спрямованих на запобігання корупції в органі виконавчої влади.

Фото без опису

До слова, 31 березня спливає термін подання державними службовцями декларацій про доходи, отримані в 2023 році. З необхідною інформацією, яка стосується електронного декларування, можна ознайомитися у Базі знань НАЗК за посиланням: https://wiki.nazk.gov.ua/.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь