Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 17.04.2024 14:43
Кількість переглядів: 199

Сьогодні, 17 квітня, відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), яке провів перший заступник начальника Житомирської РВА Сергій Кириченко. Участь у засіданні взяв заступник голови Житомирської районної ради Володимир Палій, у режимі онлайн – голови територіальних громад.

Фото без опису

Члени комісії розглянули низку важливих для району питань, серед яких – про стан готовності та результати технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту в розрізі територіальних громад; щодо забезпечення функціонування підприємств життєзабезпечення та захисту критичної інфраструктури, належної роботи закладів освіти, охорони здоров’я; забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення в районі; питання впровадження територіальних та місцевих автоматизованих систем централізованого оповіщення.

З урахуванням пропозицій та зауважень, внесених у ході обговорення, комісія ухвалила відповідні протокольні рішення та надала рекомендації профільним службам, організаціям, установам району, а також міським, селищним, сільським радам для вжиття відповідних заходів на їх виконання. Зокрема, керівникам релігійних установ, розташованих на території Житомирського району, рекомендовано першочергово і невідкладно провести роботу  щодо усунення порушень вимог пожежної, техногенної безпеки на об’єктах, задіяних у проведенні святкових заходів з відзначення Великодня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь