Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Житомирському районі відбулися захоплюючі змагання з черліденгу в рамках проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"

Дата: 19.04.2024 17:50
Кількість переглядів: 1342

Видовищне і феєричне спортивне свято сьогодні, 19 квітня, відбулося у Черняхівському ліцеї №1 в межах районного етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Змагання з черліденгу зібрали 20 команд дівчат із закладів загальної середньої освіти Житомирського району.

Фото без опису

Привітати та підтримати юних черлідерок до Черняхова завітали начальник Житомирської  РВА Юрій Тарасюк, почесні гості зі столиці – заступник голови комітету з фізичного виховання та спорту Міносвіти Андрій Боляк, який люб’язно погодився бути головним суддею змагань, голова технічного комітету Федерації черліденгу та черспорту України Наталія Боляк, а також представники Житомирського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міносвіти.

Фото без опису

«Спортивні ігри – це завжди завзяття, безкомпромісна боротьба, спортивний азарт. Вони гартують командний дух та волю до перемоги. Успіхів, наснаги, позитиву, вагомих здобутків як у спорті, так і у житті!» – побажав командам Юрій Тарасюк.

До енергійної руханки запросив усіх присутніх пес Патрон, а після того, як змагання завершилися, охочі мали змогу зробити з відомим персонажем фото на згадку.

Попри те, що черліденг – відносно новий вид спорту, усі учасники продемонстрували високий рівень фізичної підготовки та майстерності. Виступи чергувалися зі спортивними танцями та гімнастичними вправами. Лунала бадьора музика, емоції в усіх присутніх просто зашкалювали!

Фото без опису

За результатами захоплюючих змагань, чемпіонську першість виборола команда черлідерок Коднянського ліцею Станишівської громади, срібним призером стала команда ліцею №36 м. Житомир, а бронзовим – Черняхівський ліцей №1.

Попереду – нові спортивні старти, не менш цікаві й видовищні. Тож крокуємо РАЗОМ до ПЕРЕМОГИ!

#плічопліч #разомпереможемо #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь