Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У селищі Романів Житомирського району відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ з нагоди Дня вишиванки

Дата: 17.05.2024 10:27
Кількість переглядів: 3394

У центрі селища Романів Житомирського району відбувся весняний ярмарок, приурочений Дню вишиванки. Захід, який був організований та проведений з благодійною метою, а саме збір коштів на підтримку захисників України, зібрав громаду на площі Єдності.

Фото без опису

На ярмарок завітали начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк, його перший заступник Сергій Кириченко, в.о. селищного голови Юрій Чумаченко, місцеві жителі та представники ЗМІ.

Розпочався День вишиванки у Романові концертом з участю найкращих артистів громади. Талановиті музиканти, співаки та танцюристи вразили глядачів своїм виступом. Мелодії різних жанрів створювали теплу, родинну атмосферу, додали радості всім присутнім, піднімаючи настрій у цей непростий для країни та кожного з нас час.

Фото без опису

Далі усі бажаючі мали змогу придбати квитки на лотерею з привабливими призами. Щасливі виграші додавали яскравих емоцій та робили цей день ще незабутнішим.

Фото без опису

Під час благодійного ярмарку майстри Романівської територіальної громади представили свої унікальні витвори ручної роботи. Відвідувачі могли придбати різноманітні вишиванки, вишиті сукні, аксесуари та інші унікальні речі тощо.

Фото без опису

У підсумку для підтримки наших воїнів світла було зібрано понад 57 тисяч гривень. Зібрані кошти, пожертвувані мешканцями та гостями, підуть на підтримку воїнів. Вирішувати як саме допомогти захисниками будуть жителі Романівської громади.

Фото без опису

«Сьогоднішній день – це ще один крок до єдності та солідарності. Нехай події, як ця, поширюються та надихають на добрі справи, допомагаючи тим, хто цього потребує. Всі виручені кошти будуть спрямовані на доброчинні цілі – підтримку захисників України. Кожен з нас в цей непростий час розуміє наскільки важлива підтримка захисників України», – зазначив під час заходу начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк.

Фото без опису

Весняний ярмарок став чудовою нагодою для місцевих жителів та гостей міста зібратися разом, відчути атмосферу єдності та поділитися радістю з близькими. Такі заходи дійсно сприяють згуртованості спільноти та підтримці культурно-традиційних цінностей. Нехай вони продовжуються і надалі, даруючи всім радість та незабутні враження, з вірою у Перемогу України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь