Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча поїздка керівників області та району до Хорошівської громади

Дата: 30.05.2024 10:23
Кількість переглядів: 250

29 травня 2024 року начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко спільно з начальником Житомирської районної державної адміністрації Юрієм Тарасюком здійснили робочий візит до Хорошівської територіальної громади.

Фото без опису

Мета візиту - ознайомлення з проєктами, які вдалося реалізувати громаді за підтримки ОВА та міжнародних партнерів, спрямовані на покращення життя людей в умовах воєнного стану.

Один з таких проєктів - ремонт укриття в дитячому садку, де навчається 230 дітей. Завдяки співпраці з ЮНІСЕФ на ці роботи було виділено 2,5 млн грн.

Фото без опису

Відремонтоване укриття тепер обладнане якісною вентиляцією, новими меблями та іграшками. Яскраве оздоблення та малюнки, створені руками вихователів, роблять перебування дітей в укритті під час повітряних тривог більш комфортним та безпечним.

Ще одним важливим проєктом, реалізованим у співпраці з ЮНІСЕФ, стало встановлення сучасної модульної котельні в Хорошівській лікарні.

Фото без опису

Обласна адміністрація спільно з керівництвом медзакладу профінансували реконструкцію системи опалення, щоб нова котельня могла працювати максимально ефективно, забезпечуючи лікарню теплом.

Фото без опису

Під час візиту Віталій Бунечко подякував голові Хорошівської громади Володимиру Столярчуку та всій команді за їхню самовіддану працю та плідну співпрацю.

"Приємно бачити, коли громада, попри всі виклики війни, знаходить можливість робити життя своїх мешканців більш комфортним, - зазначив очільник області. - Вчитеся працювати з міжнародними донорами, вкладаєте кошти в безпеку та майбутнє своїх людей. Це гідний приклад для наслідування!"

Фото без опису

Реалізація таких проєктів, як ремонт укриття в дитячому садку та встановлення нової котельні в лікарні є надзвичайно важливою в умовах воєнного стану.

Вони не лише покращують умови життя людей, але й свідчать про те, що українська влада на всіх рівнях дбає про своїх громадян, роблячи все можливе для їхньої безпеки та комфорту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь