Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкриття дитячого майданчика та стадіону в Черемошному: свято для всієї громади!

Дата: 03.06.2024 08:47
Кількість переглядів: 994

1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, у селі Черемошному Березівської громади відбулася знаменна подія: урочисто відкрили дитячий майданчик та стадіон. Цей проєкт став втіленням мрії місцевих жителів, які прагнули створити для своїх дітей сучасний простір для активного відпочинку та розвитку.

Фото без опису

Відкриття майданчика стало можливим завдяки плідній співпраці влади та громади. Мешканці Черемошного ініціювали проєкт, самотужки розчистивши територію. Сільська рада, своєю чергою, підготувала ділянку, проклала дорогу, облаштувала парковку та вбиральню. Завдяки допомозі місцевих підприємців проведено рекультивацію, засіяно газон та зведено спортивні снаряди.

Фото без опису

На святі з нагоди відкриття майданчика були присутні очільник громади Михайло Яромов, спонсори, учасники ініціативної групи та, звичайно ж, дітлахи. Михайло Яромов подякував усім, хто долучився до проєкту, і наголосив на важливості створення сприятливих умов для активного та щасливого дитинства.

Фото без опису

Після урочистої частини діти розпочали веселі змагання з мініфутболу, отримали солодкі подарунки та насолодилися частуваннями. А дорослі зіграли товариський матч з футболу, де перемогла команда господарів.

Фото без опису

Відкриття дитячого майданчика та стадіону в Черемошному стало справжнім святом для всієї громади. Цей проєкт – це не просто нова зона відпочинку, а й символ єднання та спільних зусиль на благо майбутнього.

Більше фото за посиланням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь