Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Тарасюк взяв участь у відкритті поліцейської станції Березівської громади

Дата: 14.06.2024 14:59
Кількість переглядів: 273

14 червня 2024 року в Березівській територіальній громаді Житомирського району відбулося урочисте відкриття поліцейської станції громади.

Фото без опису

Станція створена в рамках проєкту Національної поліції України "Поліцейський офіцер громади", який має на меті наблизити поліцію до людей та підвищити рівень безпеки на місцях.

Фото без опису

В урочистому заході взяли участь начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк, голова Березівської селищної ради Михайло Яромов, заступник начальника ГУНП в Житомирській області Юрій Іванюк, начальник відділу поліції №1 Житомирського районного відділу поліції Станіслав Морозов, а також жителі громади.

Фото без опису

Під час заходу Юрій Тарасюк зазначив важливість відкриття станції поліцейського громади для Березівської громади. "Це знакова подія для нашого району та громади, адже вона значно посилить поліцейську присутність на місцях та сприятиме кращому реагуванню на правопорушення", - сказав він.

Фото без опису

Заступник начальника ГУНП в Житомирській області Юрій Іванюк подякував місцевій владі за підтримку проєкту та запевнив, що поліція й надалі буде робити все можливе для забезпечення безпеки громадян.

Фото без опису

Першим поліцейським офіцером громади став Олександр Пулін. Він пройшов спеціальне навчання та має досвід роботи.

Фото без опису

Поліцейський запевнив жителів громади, що завжди буде готовий прийти їм на допомогу та розв'язувати їхні проблеми. "Я буду постійно перебувати на території громади та буду доступний для спілкування з людьми", - сказав він.

Фото без опису

Жителі Березівської громади привітали відкриття поліцейської станції громади та висловили сподівання, що це покращить ситуацію з безпекою в їхній громаді.

Фото без опису

Відкриття станції поліцейського громади у Березівській громаді є позитивним прикладом для інших громад Житомирського району, які це ще не зробили.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь