Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З нагоди Дня батька привітали родину з Березівської громади

Дата: 14.06.2024 15:37
Кількість переглядів: 895

У День Батька хочеться щиро привітати всіх татусів, які з любов'ю та відповідальністю ставляться до своїх дітей. Особливу увагу хочеться звернути на таких батьків, як Журавський Юрій Петрович з села Василівка, Березівської громади.

Фото без опису

Сьогодні спільно з представниками департаменту соціального захисту Житомирської обласної військової адміністрації за дорученням начальника Житомирської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка начальник управління соціального захисту населення Житомирської РВА Таїса Кондратюк завітала в родину багатодітного батька, що сам виховує трьох дітей – Миколу, Марину та Маргариту. 

Попри складний час для всієї України, Юрій Петрович з гідністю виконує свої батьківські обов'язки. Працюючи на сезонних роботах, доглядаючи за домашнім господарством, він знаходить час для своїх дітей.

Він не просто батько, він друг і наставник для своїх дітей – цікавиться їхніми інтересами, підтримує у всіх починаннях та проводить з ними весь вільний час. Завдяки його турботі та увазі діти ростуть розумними, комунікабельними, вихованими та ввічливими.

Журавський Юрій Петрович – це справжній герой нашого часу. Він є взірцем для наслідування та доказом того, що справжня батьківська любов може подолати будь-які труднощі.

На згадку про цей день родина Юрія Петровича отримала від благодійників подарунки, що значно облегшать життя родини, та смаколики.

В День Батька хочеться побажати йому міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях та безмежної любові своїх дітей.

Ця історія - ще одне підтвердження того, що в Україні є багато справжніх героїв, які своїми щоденними вчинками роблять світ кращим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь