Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Тарасюк привітав державних службовців з професійним святом

Дата: 21.06.2024 16:38
Кількість переглядів: 345

Сьогодні, напередодні Дня державної служби України, начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк привітав державних службовців з їхнім професійним святом.

Фото без опису

У своєму зверненні до колег Юрій Тарасюк підкреслив надзвичайно важливу роль державних службовців в умовах війни. Їхня самовіддана праця, відповідальність та професіоналізм є запорукою стійкості та розвитку Житомирщини.

"Війна ставить перед нами нові виклики, які ми долаємо завдяки спільній праці та єднанню. Державні службовці Житомирщини щодня сумлінно виконують свої обов'язки, забезпечуючи життєдіяльність регіону в умовах воєнного стану. Їхня робота є неоціненною для нашої перемоги", - наголосив Юрій Тарасюк.

В рамках урочистого заходу кращих державних службовців Житомирщини було нагороджено подяками Житомирської обласної військової адміністрації та Житомирської районної військової адміністрації. Ці нагороди стали символом визнання службовців, за їх сумлінну та багаторічну працю.

"Я щиро дякую всім державним службовцям Житомирщини за їхню самовіддану працю та відданість Україні. Бажаю вам міцного здоров'я, успіхів у роботі та мирного неба над головою!", - підкреслив Юрій Тарасюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь