Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися чергові тематичні навчання для колективу Житомирської РВА

Дата: 01.07.2024 16:24
Кількість переглядів: 209

Сьогодні, у День архітектури України, в Житомирській РВА відбулися чергові тематичні навчання для колективу адміністрації. Відділ містобудування та архітектури ЖРВА  презентував присутнім інформацію про свою роботу, важливість та значення  архітектури й містобудування для українського суспільства загалом.

Фото без опису

Начальник відділу Сергій Магдюк акцентував увагу учасників навчання на тематичних вебресурсах, зокрема Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ), покликаній упорядкувати процес будівництва в Україні та через максимальну публічність інформації зробити його прозорим і вільним від корупції, а також Геопорталі містобудівного кадастру Житомирщини, який дає можливість отримати доступ до відкритих даних аналітичної і географічної інформації об'єктів на території  області. Містобудівний кадастр не тільки сприяє провадженню містобудівної діяльності, а й здатен повністю задовольнити  інформаційні потреби державних органів, фізичних та юридичних осіб, органів місцевого самоврядування.

Разом з тим останні мають унікальну можливість за рахунок грантів отримати підтримку, експертні знання та контакти з професіоналами у певній сфері, що матиме лише позитивний вплив на життя громад. Спікер докладно зупинився на основних платформах грантів, які допомагають  розвитку бізнесу, реалізації соціальних проєктів тощо на рівні громад, а також спрямовані на довгострокову відбудову та відновлення країни.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь