Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Від аграріїв Житомирщини в ДАР надійшло майже 1000 заявок на допомогу для утримання поголів’я корів

Дата: 03.07.2024 12:15
Кількість переглядів: 170

Всього на бюджетну допомогу для утримання поголів’я корів у Державний аграрний реєстр (ДАР) прийнято 14 815 заявок від аграріїв з різних областей України на загальну суму 607,8 млн грн, - повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Фото без опису

Найбільше заявок надійшло від агровиробників, які зареєстровані у Хмельницькій (2360), Вінницькій (2049),  Івано-Франківській (1445) та Житомирській (995) областях.

В середньому підтримка на одне господарство складе 42 тис. грн. Середня кількість голів в одному господарстві складає 6 корів.

Упродовж десяти робочих днів Укрдержфонд перевірить подані заявки. Заявників буде повідомлено  в електронному кабінеті ДАР про погодження або відмову у погодженні поданої заявки із зазначенням причин відмови.

Нагадаємо, спеціальна бюджетна дотація у розмірі по 7 тис. грн на кожну голову корови передбачена для аграріїв, які мають у власності від 3 до 100 корів.

Довідково. Підтримка надається відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 № 918.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь