Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прозорість та підзвітність: робоча група при Житомирській РВА продовжує аналізувати тендерні закупівлі громад району

Дата: 10.07.2024 16:26
Кількість переглядів: 278

В умовах воєнного стану питання раціонального та ефективного використання бюджетних коштів особливо актуальне. Робоча група «Прозорість та підзвітність» при Житомирській РВА продовжує аналіз оголошених суб’єктами господарювання Житомирського району тендерних закупівель. Наразі проведено моніторинг закупівель на електронній платформі  Prozorro щодо 30 громад.

Фото без опису

Сьогодні, 10 липня, під час засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність», яке провів перший заступник начальника Житомирської РВА Сергій Кириченко, було поінформовано про закупівлі, які не були винесені на розгляд робочою групою.

Так, предметом публічних закупівель стала деревина для потреб медичного закладу, шкіл, будинків тощо в Андрушківській, Станишівській, Любарській, Попільнянській, Чуднівській, Волицькій територіальних громадах на загальну суму понад 6,2 млн гривень, а також оголошена Станишівською громадою закупівля необхідної для потреб ЗСУ техніки.

Крім того, на розгляд членів робочої групи та представників окремих громад району, Житомирського районного управління поліції ГУНП в області, що долучилися до засідання в режимі онлайн, було винесено три оголошені суб’єктами господарювання тендерні закупівлі. Зокрема, Березівською сільською радою  – дизельного генератора для потреб військових вартістю 838 тис. грн, Станишівською – закупівлю послуг для ремонту дорожнього покриття з вартістю майже 7 млн грн, КП «Добробут» Брусилівської селищної ради – закупівлю сільськогосподарської техніки вартістю 700 тис. грн.

За підсумками засідання робочої групи було винесено рішення, що серед згаданих закупівель порушень не виявлено. 

Фото без опису

«Кошти з місцевих бюджетів   використовуються максимально відкрито, прозоро і ефективно та спрямовуються на нагальні потреби громад, а також на підтримку наших захисників, що важливо в умовах непростого сьогодення», – підкреслив Сергій Кириченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь