Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

04 Березня, 2024 р., 14:40
Підвищення рівня професійної компетенції державних службовців – невід’ємна складова діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави. З цією метою у Житомирській районній військовій адміністрації систематично проводяться внутрішні навчання, які сприяють підвищенню кваліфікації працівників, їх професійному розвитку. З початку поточного року відбулося три таких навчання, тематику яких продиктувало сьогодення.
28 Лютого, 2024 р., 10:54
Наша розповідь – про Ілімдара Ходжаметова, кримського татарина, активіста, а сьогодні ще й військовослужбовця Збройних Сил України. На захист Батьківщини він став відразу після повномасштабного російського вторгнення –– без жодних вагань.
27 Лютого, 2024 р., 15:15
Ця ініціатива покликана підтримати політв’язнів і вкотре нагадати суспільству про українських бранців кремля.
27 Лютого, 2024 р., 09:28
Міністерство культури та інформаційної політики України у співпраці з Харківською академією дизайну і мистецтв й Держмистецтв розробили айдентику до 210-річчя від дня народження видатного українського поета, художника Тараса Григоровича Шевченка.
05 Лютого, 2024 р., 16:42
Про це розповів Представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Житомирській області Іван Натикач.
31 Січня, 2024 р., 12:49
Отримати інформацію з реєстру військовополонених можна, подавши відповідну заявку до Національного інформаційного бюро. Для цього необхідно заповнити відповідну форму заяви, зі зразками яких можна ознайомитися за посиланням.  
22 Січня, 2024 р., 13:05
Ворог постійно полює за інформацією про людей, які захищають Україну. Тож кожне необережне слово чи необдумане фото чи відео, завантажене у мережу, може зіграти злий жарт з військовими.
16 Січня, 2024 р., 18:16
Верховна Рада України прийняла за основу законопроект щодо встановлення кримінальної відповідальності за несанкціоноване втручання, збут або розповсюдження інформації, що оброблюється в публічних електронних реєстрах та посилення кримінальної відповідальності під час дії воєнного стану за кримінальні правопорушення у сфері використання інформаційно-комунікаційних систем.
12 Січня, 2024 р., 12:58
Інструкція з налаштування телеканалів багатоканальної цифрової телевізійної мережі MX-7
11 Січня, 2024 р., 11:18
Що категорично заборонено висвітлювати ЗМІ у воєнний час: найменування частин та підрозділів, а також їх розташування кількість військових у частинах та підрозділах кількість озброєння та техніки, їх стан і місце зберігання умовні позначки обʼєктів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь