Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Екологія

15 Квітня, 2024 р., 13:21
На початку квітня в ході обстеження території в межах міста Житомира державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу в районі Соколовського кар’єру виявлено спалювання деревних решток впритул до лісового масиву.
15 Квітня, 2024 р., 12:24
Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності ТОВ "Шадурівський габровий кар'єр" з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.
12 Квітня, 2024 р., 17:00
На національний онлайн-платформі ЕкоСистема у Єдиному державному реєстрі з оцінки впливу на довкілля розпочато процедуру оцінки впливу на довкілля, шляхом розміщення суб’єктом господарювання - ТОВ «ПЛАСТІКЕР ВЕСТ» повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля.
12 Квітня, 2024 р., 16:57
Департаментом екології та природних ресурсів Житомирської обласної військової адміністрації (далі - Департамент), проведено процедуру оцінки впливу на довкілля, розпочату ПП «ЖЕРМ» щодо планованої діяльності - реконструкції існуючих будівель і споруд та будівництві додаткових під свинокомплекс з повним виробничим циклом вирощування та відгодівлі свиней.
11 Квітня, 2024 р., 16:02
Департаментом екології та природних ресурсів Житомирської обласної військової адміністрації (далі - Департамент) проведено процедуру оцінки впливу на довкілля, розпочату ТОВ «Євро Стоун ЛТД» щодо планованої діяльності з промислової розробки Мар’янівського родовища граніту з метою промислового видобування блоків для виробництва облицювальної продукції.
11 Квітня, 2024 р., 15:23
Конкретні кейси, практичні моделі, продуктивна комунікація. Як на практиці застосовувати положення Закону України «Про управління відходами» — обговорили на дводенному екофорумі на Черкащині.
10 Квітня, 2024 р., 12:10
На водосховищах та річках Житомирщини з 1 квітня діє щорічна весняно-літня нерестова заборона на вилов риби. У нерестовий період рибоохоронці Держрибагентства у посиленому режимі здійснюють контроль на водоймах.
08 Квітня, 2024 р., 16:47
Департамент екології та природних ресурсів Житомирської обласної військової адміністрації (далі - Департамент) провів процедуру оцінки впливу на довкілля планованої діяльності ТОВ «ДОБРИНЯ» з вирощування та первинної обробки зернових і зернобобових культур та розведення, дорощування і відгодівлі свиней.
04 Квітня, 2024 р., 17:12
Департамент екологічної оцінки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України повідомляє, що 29.03.2024 відповідно до вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» (далі - Закон) AT «НАЦІОНАЛЬНА АТОМНА ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ЕНЕРГОАТОМ» розпочато процедуру оцінки впливу на довкілля шляхом розміщення в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля (далі - Повідомлення), стосовно планованої діяльності з спорудження енергоблоків № 5 і № 6 на майданчику Хмельницької АЕС із застосуванням технічних характеристик реакторної установки типу АР 1000 компанії Westinghouse Electric Company з метою подальшої експлуатації та вироблення електроенергії (реєстраційний номер справи - 5333).
03 Квітня, 2024 р., 16:26
ДП "Пулинський лісгосп АПК"  Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства "Житомирагрооблагроліс" повідомляє про намір проведення планової діяльності та оцінки її впливу на довкілля.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь