Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Гранти

02 Лютого, 2024 р., 15:07
Програма USAID АГРО надасть співфінансування для 20  українських  аграрних переробних підприємств для відновлення та розвитку експортного потенціалу. Кожне підприємство може отримати від 10 млн грн до 100 млн грн співфінансування, щоб досягти таких результатів:
01 Лютого, 2024 р., 15:03
Для кого цей курс? Для вмотивованих власників малих підприємств, чий бізнес постраждав у результаті повномасштабного вторгнення, тих, хто лише хоче розпочати власну справу, або підпадає під один із критеріїв вразливості: 
31 Січня, 2024 р., 14:58
Через ускладнений експорт мікро, малі та середні агровиробники (ММСП) в Україні потребують додаткових елеваторних потужностей для сушіння та зберігання зерна. Програма USAID АГРО надасть до 270 млн грн співфінансування українським підприємствам, які надають послуги з сушіння, зберігання та доробки зернових та технічних культур. За програмою передбачено 10-15 проєктів співфінансування, з бюджетом від 18 до 36 млн грн кожен. 
30 Січня, 2024 р., 14:53
Через суттєве скорочення поголів’я свиней та зростання вартості кормових добавок в умовах війни, підприємства галузі свинарства потребують більш ефективних виробничих практик для зменшення операційних витрат та розвитку.
26 Січня, 2024 р., 10:54
Через суттєве скорочення поголів’я свиней та зростання вартості кормових добавок в умовах війни, підприємства галузі свинарства потребують більш ефективних виробничих практик для зменшення операційних витрат та розвитку.
26 Січня, 2024 р., 09:35
Відкрито конкурс грантів для малих та середніх підприємств, щоб допомогти їм у переході до сталого розвитку.
25 Січня, 2024 р., 11:30
Відкрито набір на третю хвилю проєкту SEED, який допоможе втілити ваші найкращі бізнес-ідеї!
25 Січня, 2024 р., 10:11
У межах ініціативи EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини, мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) України з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом можуть отримати 100 грантів до 10 тис. євро кожен для відновлення, розвитку та стійкості у часи війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь