Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Городоцькому ліцеї урочисто відкрили «клас безпеки». ФОТО

Дата: 22.12.2023 13:10
Кількість переглядів: 425

За дорученням очільника Житомирської РВА Юрія Тарасюка  начальник відділу освіти, охорони здоров`я, культури і спорту ЖРВА Ярослава Журавель відвідала Городоцький ліцей Городоцької селищної ради, де цього дня, 21 грудня, відбулося офіційне відкриття першого серед освітніх закладів громади «класу безпеки».

Фото без опису

На урочистості з цієї нагоди завітали  Городоцький селищний голова Наталія Дембіцька, представники районних  управлінь ГУ ДСНС, ГУ Держпродпоживслужби у Житомирській області, служби пожежної безпеки.

Фото без опису

Фото без опису

Простір «класу безпеки» обладнано необхідними навчально-методичними матеріалами та приладами: муляжами, які моделюють реальні життєві ситуації, муляжами вибухонебезпечних предметів, інвентарем для надання домедичної допомоги, засобами пожежогасіння, інформаційними стендами, інструкціями з безпеки життєдіяльності.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У цьому мали змогу переконатися присутні на урочистому заході, оглянувши «клас безпеки», де відтепер ліцеїсти  здобуватимуть  знання з пожежної та протимінної безпеки, вивчатимуть правила  дорожнього руху, потенційну загрозу від підозрілих предметів, що можуть виявитися, набуватимуть навичок поведінки під час сигналу повітряної тривоги тощо.

Крім того, запрошені на урочистості побували і в інших приміщеннях ліцею, зокрема у «Світлиці душі», де розгорнулася виставка предметів старовинного українського побуту та вишитих рушників, які традиційно щороку дарують на згадку школі випускники.

Фото без опису

Фото без опису

Оглянули й укриття, облаштоване ще на початку повномасштабної війни, де передбачені усі норми, встановлені для захисних споруд,  і де на випадок надзвичайної ситуації учасники освітнього процесу можуть не тільки перебувати у безпеці, а й навчатися.

Діти – майбутнє нашої країни, тож дбаймо про їхню безпеку та захист сьогодні, завтра і завжди!     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь