Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Одноденний заробіток – щомісячно: у Березівці створили фонд на підтримку ЗСУ

Дата: 26.12.2023 10:31
Кількість переглядів: 93

Нещодавно в селі Березівка відбулося зібрання працівників апарату управління сільської ради. На початку засідання сільський голова Михайло Яромов  коротко підсумував рік роботи сільської ради, зазначивши, зокрема, що від початку повномасштабного вторгнення сільська рада спрямувала на потреби армії та наших захисників близько 17 млн грн і зупинятися на цьому не збирається.

Фото без опису

Очільник громади запропонував створити в колективі сільської ради фонд підтримки ЗСУ, в який щомісячно, до завершення бойових дій, працівники апарату відраховуватимуть свій одноденний заробіток.

Фото без опису

«Дрони Березівки» — так символічно називатиметься допомога армії, яка буде скоординована на придбання квадракоптерів та іншого матеріального забезпечення. Новообрана комісія фонду орієнтуватиметься  у потребах на закупівлю — відповідно до запитів  односельців-військовослужбовців та тих частин, де вони проходять службу.  

Фото без опису

Під час зібрання присутнім озвучили чергове прохання від військових про допомогу в придбанні квадракоптера з тепловізором для виконання бойових завдань військовому підрозділу 95 ОДШБр, який нині знаходиться в районі Авдіївки та Мар’їнки. Перший донат  на цю потребу вніс сільський голова.

Фото без опису

Фото без опису

Крім того, аби до збору коштів мали змогу долучатися юридичні та фізичні особи, інші мешканці громади та усі охочі, було вирішено створити Благодійний фонд із однойменною назвою «Дрони Березівки». Його очолив   житель с. Березівка Сергій Гнатюк, демобілізований з війська через тяжке поранення.

Після юридичного оформлення Фонду реквізити рахунку для донатів будуть оприлюднені на офіційних інтернет-платформах громади та в усіх старостинських округах. Тож усі охочі матимуть можливість долучатися до збору коштів на допомогу армії. Про свою роботу Фонд звітуватиме публічно.

«У нас час є чекати, у хлопців там — ні, тому наша допомога їм вкрай потрібна», — коротко і лаконічно висловив свою думку стосовно створення Фонду «Дрони Березівки» Сергій Гнатюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь