Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Комісія ТЕБ та НС розглянула низку важливих питань життєдіяльності Житомирського району

Дата: 25.01.2024 14:52
Кількість переглядів: 329

Сьогодні, 25 січня, під головуванням першого заступника начальника Житомирської РВА Сергія Кириченка відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС). З огляду на актуальність питань, внесених до порядку денного,  для участі у засіданні комісії запрошено представників громад району та суб’єктів господарювання.

Фото без опису

Члени районної комісії з питань ТЕБ  та НС затвердили План дій структурних підрозділів Житомирської РВА, установ, організацій, міських, селищних, сільських рад щодо підготовки до пропуску льодоходу, повені й паводків у 2024 році та Паспорт ризику виникнення надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру на території  Житомирського району.

Фото без опису

Фото без опису

З урахуванням пропозицій, внесених під час обговорення, погодили Класифікацію  об’єктів господарської діяльності району відповідно до ступенів хімічної небезпеки.

Фото без опису

Фото без опису

Окремим громадам було запропоновано затвердити програму підвищення стійкості до кризових ситуацій, спричинених припиненням або погіршенням надання важливих для їх життєдіяльності послуг.

Фото без опису

Фото без опису

Крім того, одноголосно було ухвалено Комплексний план проведення організаційних, профілактичних та протиепідемічних заходів у міжепідемічний період та під час епідемічного сезону захворюваності на грип та ГРВІ серед жителів району.

Фото без опису

Фото без опису

За результатами обстежень Житомирським районним управлінням ГУ ДСНС у Житомирській області захисних споруд цивільного захисту в IV кварталі 2023 року, комісія надала низку рекомендацій громадам щодо належного утримання та експлуатації укриттів, які б гарантували населенню безперешкодний доступ та безпеку.  

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь