Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні жителі Житомирського району – дорогі земляки!

Дата: 24.02.2024 08:03
Кількість переглядів: 50

От ми і підійшли до цієї трагічної дати, яка два роки тому стала ще однією точкою відліку російсько-української війни, кардинально вплинула на хід новітньої історії України, змінила життя кожного нашого співвітчизника.

Фото без опису

Повномасштабне вторгнення російських військ на територію суверенної держави остаточно зірвало маску з тоталітарного режиму, що справедливо отримав назву «рашизм», який, прикидаючись «миротворцем», насправді прагнув військовим шляхом знищити українську державу та нашу національну ідентичність.

За ці 24 місяці мільйони українців змушені були залишити свої домівки та податися у пошуках безпеки за кордон, є сотні загиблих і постраждалих цивільних громадян внаслідок ракетних ударів, зруйновані, подекуди вщент, міста, селища та села. На тимчасово окупованих українських територіях росіяни повторюють найгірші практики нацизму – масові розстріли, депортації, знущання над цивільним населенням, розкрадання приватної власності, знищення культурної спадщини.

Країна-агресор, хоча і отримала жорсткий спротив, не має наміру зупинятися, навіть попри величезні втрати, і готова продовжувати війну до «побєдного» кінця. Але потрібно знати українську націю, волелюбну і нездоланну, яка, загартована багатовіковою боротьбою за волю і незалежність, ніколи не віддасть себе і свою державу на поталу ворогові!

Ще ніколи в історії ми, українці, не відчували себе такою потужною силою та єдиною нацією, як сьогодні, у період надскладних випробувань. Наш героїчний спротив став не лише боротьбою за свободу країни та її народу. Ми захищаємо свій європейський вибір, національну ідентичність, безпеку всього демократичного світу.

Пишаємося українськими військовими, захисниками і захисницями, які несуть на своїх плечах найбільший тягар війни, демонструючи безприкладний героїзм, жертовність і відвагу. Дякуємо тим, хто працює на перемогу в тилу.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героїв-земляків, яким не судилося дожити до омріяної Перемоги, до якої тепер ми стали ближче на 730 днів.

Тримаймо стрій! Вистояли – неодмінно переможемо!

З повагою

начальник Житомирської районної

військової адміністрації

Юрій ТАРАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь