Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Набір на навчальну програму U-LEAD «Кроки для спеціалістів. Запровадження системи контролю та аудиту в територіальних громадах»

Дата: 28.02.2024 10:13
Кількість переглядів: 81

Бажаєте мінімізувати ризики в управлінні? Захистити ресурси від втрат чи неналежного використання? Досягати місії та цілей розвитку територіальної громади найбільш економним, ефективним і результативним способом? Тоді саме вашу команду «U-LEAD з Європою» запрошує до участі у новій Навчальній програмі «Кроки для спеціалістів. Запровадження системи контролю та аудиту в територіальних громадах».

Фото без опису


Що це?

«Кроки для спеціалістів. Запровадження системи контролю та аудиту в територіальних громадах» – це комплексна навчальна програма для посадових осіб органів місцевого самоврядування, відповідальних за організацію внутрішнього контролю та аудиту в громаді.

Про що?

Про особливості організації систем внутрішнього контролю в бюджетному процесі та внутрішнього аудиту на рівні розпорядників коштів місцевого бюджету як основи для прийняття ефективних управлінських рішень.

Для кого?

Для 21 команди територіальних громад, обраних шляхом відкритого відбору, з населенням до 50 тисяч, які не перебувають на тимчасово окупованій території. Команда громади – 4 особи. До складу команди можуть входити керівники місцевих фінансових органів, їх заступники, працівники підрозділів внутрішнього аудиту, спеціаліст/спеціалісти, відповідальні за організацію внутрішнього контролю та аудиту в громаді, представники головних розпорядників коштів.

У чому унікальність навчання?

У можливості отримати сучасні знання і розвинути навички на основі реальних кейсів; вибудувати комунікацію та взаємодію у межах власних команд; напрацювати спільні рішення під час роботи в міні-групах; обміні досвідом та побудові партнерських відносин з колегами зі всієї України; поспілкуватися з представниками Міністерства фінансів України.

Тривалість – 5 тижнів, початок - 2 квітня.

За результатами успішного пройденого навчання учасники отримають сертифікати.

Як зареєструватися?

Для участі у відборі необхідно заповнити заявку, що додається, та надіслати її на електронну адресу: regops.u-lead@giz.de до 18:00 6 березня 2024 року, в темі повідомлення вказавши «Контроль та аудит_ Назва громади_Область» у форматі MS Excel.

Дізнатися деталі участі у Навчальній програмі можна на Заході-презентації, що відбудеться 5 березня 2024 року о 10:00, взяти участь у якому можна за цим посиланням: PRESENTATION EVENT ON 05.03.2024


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь