Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#плічопліч: У Березівці відбувся ІІ етап Всеукраїнських спортивних змагань з волейболу

Дата: 01.03.2024 10:42
Кількість переглядів: 169

Ініційований Президентом України Володимиром Зеленським спортивний проєкт "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» сезону 2023 - 2024 нині в розпалі.

Фото без опису

Спрямований він у першу чергу на розвиток фізичної культури і спорту серед закладів загальної середньої освіти, залучення максимальної кількості учнів до регулярних занять фізичною культурою та спортом, створення умов для розвитку спорту, підтримки у закладах освіти системи фізичного виховання, формування у молоді сталих традицій і мотивації щодо фізичного виховання і спорту як важливого чинника у забезпеченні здорового способу життя. А ще - залучення талановитих дітей та підлітків для занять у закладах спеціалізованої позашкільної освіти спортивного профілю та інших закладів фізичної культури та спорту, покращення спортивного іміджу.

Фото без опису

 

Фото без опису

28 лютого в Березівській громаді стартував ІІ етап цього проекту, який передбачає проведення змагань вже на міжшкільному рівні. В цей день команди юнаків Березівського, Василівського, Садківського та Іванівського ліцеїв змагалися між собою у волейболі.

Під час урочистого відкриття змагань до школярів звернувся очільник громади Михайло Яромов, який зауважив, що шкільні змагання «Пліч-о-пліч» буквально увірвалися в наше важке сучасне життя. І в той час, коли в країні йде війна, здавалося б, зовсім не до спорту. Але, з іншого боку, навіщо ми тоді воюємо, якщо в Україні не буде спорту, культури тощо? А великий спорт, каже голова, починається з маленького, — із перших кроків на шкільних змаганнях. Разом із тим, він подякував Президенту Зеленському за таку ініціативу, а школярам побажав чесної боротьби, невичерпної енергії, завзяття і максимальних зусиль для досягнення поставленої цілі — перемоги.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

В атмосфері справжнього свята, насичені духом здорової конкуренції та ентузіазму, відбулися матчі між командами, в результаті чого і були визначені переможці.

Так, переможне місце, диплом та кубок змагань отримали лідери волейбольного протистояння — команда Березівського ліцею, ІІ та ІІІ місце розділили між собою команди Василівського та Садківського ліцеїв, а грамотою за участь нагороджені спортсмени Іванівського освітнього закладу.

Упевнені, що цей проєкт дозволить показати, що зі звичайної шкільної команди можна виховати команду майстрів, які будуть підкорювати світові та олімпійські п’єдестали.  

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion #житомирщина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь