Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання захисту прав дітей – один із пріоритетних напрямів реалізації державної політики

Дата: 01.03.2024 13:43
Кількість переглядів: 219

Конвенцією ООН про права дитини визначено, що дитині для гармонійного розвитку необхідно зростати в сімейному оточенні, в атмосфері любові, добра та розуміння. Але, на жаль, є діти, які з певних причин не можуть проживати з біологічними батьками. Саме для таких дітей необхідно розвивати альтернативні форми сімейного виховання.

Фото без опису

Служба у справах дітей Житомирської районної військової адміністрації постійно проводить роботу в цьому напрямку. Так, начальник цієї служби  Ольга Присяжнюк під час зустрічі з директором  Житомирської філії обласного центру зайнятості Ярославом Можаром та заступницею директора Тетяною Кудревич обговорили питання розвитку патронату над дитиною як виду тимчасової зайнятості. А у цьому зв’язку – підбір кандидатів у патронатні вихователі з-поміж незайнятих громадян.

Фото без опису

Крім того, працівники служб у справах дітей Житомирської РВА та Брусилівської селищної ради спільно з начальником Брусилівського відділу Житомирської філії ОЦЗ провели зустріч з безробітними, які перебувають на обліку та шукають роботу.

Під час зустрічі порушувалося питання розширення мережі прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та популяризації патронату над дитиною на території Брусилівської громади.  

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь