Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Внутрішні навчання державних службовців – важлива складова підвищення рівня їх професійної компетенції

Дата: 04.03.2024 14:40
Кількість переглядів: 514

Підвищення рівня професійної компетенції державних службовців – невід’ємна складова діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави. З цією метою у Житомирській районній військовій адміністрації систематично проводяться внутрішні навчання, які сприяють підвищенню кваліфікації працівників, їх професійному розвитку. З початку поточного року відбулося три таких навчання, тематику яких продиктувало сьогодення.

Фото без опису

Так, радник Житомирської РВА Наталія Колєнова акцентувала увагу державних службовців на проблемі та основних правилах інформаційної гігієни в умовах війни. Адже Україні доводиться відбивати удари не лише на полі бою, а й у першій у світі кібервійні, спровокованій ворогом. А тому ми повинні посилити захист інформаційного простору від втручання і впливів інформаційної політики іноземних країн, від нав’язування нам інших, нетипових моделей поведінки (політичної, суспільної, ідеологічної), вміти фільтрувати  потік отримуваної інформації, протистояти шахрайству та не робити непотрібних помилок у момент паніки.

Фото без опису

Фото без опису

Працівники відділу оборонної роботи та цивільного захисту, охорони праці Житомирської РВА надали колегам вичерпну інформацію про порядок проведення евакуації, евакуаційні органи цивільного захисту, у разі виникнення безпосередньої загрози життю та здоров’ю людей – комплекс заходів для організованого вивезення населення з небезпечних територій, правила поведінки під час евакуації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У період воєнного стану зросла кількість звернень громадян до органів виконавчої влади. Під час чергових внутрішніх навчань йшлося про особливості розгляду звернень громадян: право на звернення, порядок, строки їх розгляду.

Фото без опису

Працівники юридичного відділу Житомирської РВА докладно зупинилися на процесуальному порядку розгляду звернень, особливостях розгляду колективних електронних звернень, процедурі розгляду запитів відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Працюємо, навчаємося, досягаємо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь