Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На благодійному ярмарку в Головинському ліцеї зібрали 31240 гривень для потреб захисників

Дата: 12.03.2024 10:32
Кількість переглядів: 180

Педагогічний колектив Головинського ліцею виховує справжніх українців. Тут кожен здобувач освіти розуміє, що в наш час кожен донат - це реальна допомога Збройним Силам України.

Фото без опису

У п`ятницю, 8 березня 2024 року, в Головинському ліцеї відбувся благодійний ярмарок під гаслом: "ТВОРИМО. ДОПОМАГАЄМО. ПЕРЕМАГАЄМО!", який об’єднав учнів, працівників та батьків закладу освіти. На ярмарку можна було придбати солодощі та вироби ручної роботи.

"Ми живемо у нелегкі часи, коли триває боротьба за нашу свободу. Не можна стояти осторонь подій, які відбуваються навколо нас, і свою громадянську позицію не потрібно боятися демонструвати.

Допомогти героям-бійцям, які захищають нашу Україну, боряться за наше майбутнє – це обов’язок кожного з нас. Адже українські захисники – це наша гордість, взірець мужності, свідомості й самопожертви, непорушна сила між страхіттями війни й життям мирних людей!" - сказала директор ліцею Альона Вензель.

Кожен клас, який брав участь у ярмарку, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. А кожен відвідувач отримав незабутні емоції та став частиною спільної доброї справи.

Загалом під час акції було зібрано 31 240 грн!

Адміністрація Головинського ліцею висловлює щиру подяку учням, працівникам, батьківській громаді та всім небайдужим жителям, приватним підприємцям Свірчевській Т.М., Шуневичу Ю.В., Гончарук Н.С., депутату Черняхівської селищної ради Ревчуку В.М. та старості Головинського округу Сдободіній І.П., за те, як всі з великою душею і теплом відгукнулися та долучилися до благодійного ярмарку!

Разом ми – непереможні!

Слава Україні! Героям Слава!

Повідомляє прес-служба Черняхівської територіальної громади



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь