Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Житомирському районі привітали українських добровольців

Дата: 14.03.2024 16:39
Кількість переглядів: 153

Цей рух мав свій початок ще 2014 року, у період Революції Гідності. А в перші тижні повномасштабного  вторгнення російських військ на територію  України, продемонструвавши нечувану силу єдності, майже 100 тисяч людей за покликом душі і серця  вступили до лав територіальної оборони. Згодом більшість цих підрозділів перетворилися на військові частини силових структур, які чинили жорсткий спротив і продовжують нещадно бити ворога.

Фото без опису

Так, це про них, українських добровольців, відважних і героїчних, відданих синів України. Сьогодні, у День українського добровольця, в громадах, у добровольчих формуваннях, що знаходяться на території Житомирського району, відбулися урочисті заходи на честь вшанування захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

За активну громадянську позицію, патріотизм, вірність присязі та служінню українському народові, особисту участь у виконанні завдань національного спротиву кращим представникам добровольчих формувань були вручені подяки за підписом начальника Житомирської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка.

Українські добровольці – це рушійна сила  нашої нескореної нації, яка упевнено прокладає шлях до повної і остаточної Перемоги  над агресором. Честь їм і слава!   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь