Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#плічопліч: У Коростишівській громаді ІІ етап завершився змаганнями зі спортивного орієнтування  

Дата: 22.03.2024 16:38
Кількість переглядів: 264

Територіальний етап наймасштабнішого спортивного проєкту, ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським, «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у Коростишівській громаді завершився змаганнями зі спортивного орієнтування на місцевості.

Фото без опису

Сьогодні, 22 березня, учасники – дев’ять команд хлопців та дівчат закладів загальної середньої освіти Коростишівської міської ради – вишикувалися на узліссі, аби випробувати свої сили у цьому виді спорту.

Фото без опису

Фото без опису

Під час невеликої урочистої частини з вітальним словом до учнівських команд звернувся заступник начальника Житомирської РВА В’ячеслав Авраменко та побажав юним  успішних змагань, стійкого командного духу, який торує дорогу до спортивних перемог пліч-о-пліч. З напутніми словами до школярів звернулися також представники Коростишівської міської ради. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих у російсько-українській війні захисників…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

«Розігрітися» перед початком стартів допомогла енергійна руханка, до якої долучилися і учасники, і уболівальники, і організатори спортивного орієнтування.

Кожен з учасників отримав необхідні для цього виду спорту  атрибути – карти із планом місцевості, компаси, чіпи. Хлопцям необхідно було подолати дистанцію 2,7 км з розташованими на місцевості контрольними пунктами, дівчатам – 2,3 км. Результат залежав від часу проходження дистанції у заданому напрямку, а місце команди – за більшою кількістю набраних учасниками команди балів.

До слова, змагання відбувалися в режимі онлайн, тож кожен охочий мав змогу спостерігати за діями юних орієнтувальників ТУТ.

За результатами захоплюючих змагань,  І місце здобула команда ліцею № 5 імені Т. Г. Шевченка, ІІ – ліцей №2 ім. Л. Х. Дарбіняна, ІІІ місце посів Стрижівський ліцей.

Хлопці та дівчата продемонстрували неабияку майстерність, спортивне завзяття, спритність та вміння орієнтуватися на місцевості. А головне – вкотре довели щиру любов до цього виду спорту та жагу до перемоги, до якої прямують РАЗОМ!

#плічопліч #разомпереможемо #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь