Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«З народних витоків»: у Березівській громаді відбувся фольклорний фестиваль-конкурс серед школярів

Дата: 29.03.2024 16:07
Кількість переглядів: 189

Справжнє пісенно-мистецьке свято – фольклорний фестиваль-конкурс «З народних витоків» – відбулося у Березівській громаді, яке об’єднало талановиту учнівську молодь. Місцем його проведення стала Дубовецька  філія Центру культури та дозвілля Березівської сільської ради.

Фото без опису

Конкурсанти змагалися у трьох номінаціях: вокал (соло, або дует), театральне мистецтво (інсценізації української народної пісні) та гуморина (читання гуморесок). Свої номери на розгляд суддівської колегії представили шість  закладів освіти. Тематика композицій, в яких звучали різні за жанром, сюжетом і музичними особливостями пісні, перепліталася з гуморесками та створювала особливу невимушену атмосферу справжнього свята як для дітей, так і для дорослих.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

За результатами конкурсу, перше місце у номінації «Вокал» здобув дует Василівського ліцею у складі Софії Туровської та Вадима Кухарського, ІІ місце – дует Березівського ліцею у складі Ангеліни Мецнер та Олександра Мудрика; ІІІ місце – дует Іванівського ліцею у складі Марії Матвієнко та Анни Станкевич.

У номінації «Театральне мистецтво» І місце посів Садківський ліцей, ІІ місце – Березівський ліцей, ІІІ місце – Василівський ліцей.

У номінації «Гуморина» першим став учень Черемошненської гімназії Олег Колос, ІІ місце дісталося Роману Малаховецькому (Березівський ліцей), ІІІ місце – Владиславу Ковальову  (Іванівський ліцей).

Щира вдячність усім конкурсантам та педагогам, які готували дітей до фестивалю, за майстерність, артистизм, активну участь і за бажання підтримувати, розвивати, популяризувати та примножувати українську культуру.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Більше фотографій за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь