Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Житомирському районі говорили про запобігання насильству в сім’ї, протидію торгівлі людьми і не тільки

Дата: 05.04.2024 13:09
Кількість переглядів: 335

04 квітня в Житомирі відбулося засідання в рамках координаційної ради з питань сімейної, гендерної політики, протидії торгівлі людьми та домашньому насильству, яке провів перший заступник начальника Житомирської РВА Сергій Кириченко.

Фото без опису

Участь у заході взяли керівники сільських, селищних, міських рад району та координатор проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії  суб’єктів, які  здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми у Житомирській області» Ірина Бабенко.

Для здійснення заходів щодо запобігання та протидії торгівлі людьми, домашньому насильству, зазначив Сергій Кириченко, рішенням сесії Житомирської районної ради від 13 лютого ц. р. затверджено Комплексну програму підтримки сім’ї, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, оздоровлення та відпочинку дітей, протидії домашньому насильству й торгівлі людьми Житомирського району на поточний рік.

Ірина Бабенко поінформувала присутніх про аналіз роботи з впровадження у Житомирській області національного механізму взаємодії суб’єктів, які  здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, докладно зупинилася на підсумках стану виконання нормативних документів у цьому напрямку за 2023 рік в межах проєкту Всеукраїнської коаліції ГО з протидії торгівлі людьми за підтримки Представництва МОМ в Україні.

Учасники зібрання обговорили питання налагодження системи обміну інформацією для  формування звітів  про виконання завдань і заходів з протидії торгівлі людьми згідно з відповідними обласною та районною програмами, проходження заступниками директорів з виховної роботи закладів освіти району в онлайн-режимі навчань з порушених на засіданні питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь