Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Житомирська районна військова адміністрація уклала договір про співпрацю з Державним університетом «Житомирська політехніка»

Дата: 16.04.2024 16:39
Кількість переглядів: 201

Житомирська районна військова адміністрація поглиблює співпрацю з Державним університетом «Житомирська політехніка». Відповідний договір сьогодні, 16 квітня, в урочистій обстановці підписали начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк та ректор університету Віктор Євдокимов.

Фото без опису

Договором передбачено наукову і науково-практичну співпрацю в галузі права  шляхом проведення спільних наукових досліджень з проблем, що становлять обопільний інтерес, підготовки й видання спільних наукових, методичних і навчальних праць, експертизи науково-дослідних робіт, рецензування наукових статей та інших видань, взаємного залучення наукових, практичних та науково-педагогічних працівників до ров’язання конкретних питань, що виникають у  процесі досліджень.

Така співпраця відкриває широкі можливості як для університету, так і для органу державної влади: спільні конференції з наукових питань, симпозіуми, семінари, «круглі столи», зустрічі з експертами, включаючи міжнародні, тощо. А ще – дозволить підвищити ефективність підготовки студентської молоді, яка матиме можливість проходити практику в Житомирській РВА.

«Акцент ставимо на якісній підготовці здобувачів вищої освіти – майбутніх фахівців, яка б максимально відповідала сучасним вимогам ринку праці. Це можливо забезпечити, зокрема, завдяки тісній взаємодії між органом виконавчої влади та викладацьким і студентським колективами», – підсумував нинішню подію Юрій Тарасюк.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь