Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 квітня відзначають Всесвітній день охорони праці

Дата: 28.04.2024 10:02
Кількість переглядів: 128

В Україні, починаючи з 2006 року, також встановлений День охорони праці, запроваджений з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням.

Фото без опису

В умовах війни цей день набуває особливого значення. У той час, як країна втрачає найкращих синів та доньок, неприпустимо допускати нещасних випадків ще й на виробництві.

Бойові дії, які веде загарбник на нашій території, уже спричинили до незворотних змін в екосистемі України, до забруднення територій та повітря шкідливими речовинами. Підрив греблі, мінування територій, знищення зелених насаджень створюють шкідливі та небезпечні умови для життя і роботи людей.

Тому дбати про належні умови праці своїх працівників, постійно вдосконалювати систему управління охороною праці та впроваджувати найефективніші практики задля безпеки на виробництві - першочергове завдання роботодавців. А працівники повинні неухильно дотримуватися правил безпеки на виробництві, адже це є запорукою збереження найціннішого - людського життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь