Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Команда Коростишівської громади перемогла в обласному етапі всеукраїнського відкритого заходу з авіамодельного спорту в класах повітряних зміїв

Дата: 02.05.2024 11:29
Кількість переглядів: 173

У Житомирській області відбувся обласний етап всеукраїнського заходу з авіамодельного спорту у класах повітряних зміїв, у якому брали участь команди з п'яти територіальних громад: Андрушівської, Звягельської, Житомирської, Коростишівської та Новогуйвинської.

Фото без опису

Програма заходу передбачала стендову оцінку моделей, теоретичний залік у всіх класах моделей та залікові польоти у класах: плоский змій, коробчастий змій, мінізмій і пневматична ракета на дальність польоту. Кожен учасник мав право на три залікових польоти.

Польоти моделей проводилися на спеціально обладнаному майданчику авіаклубу "Авіатик". Головним критерієм оцінки під час змагань була краса польоту змія, стабільність у повітрі та належна робота всіх рухомих елементів моделі. Учасникам дозволялося демонструвати різноманітні ефекти, такі як звуки та світло, а також доставлення вантажу змієм і його скидання на парашуті чи стрічці. Завершальним етапом польоту було перетинання "лінії фінішу".

Результати особистої першості визначалися в кожному класі моделей окремо за сумою балів, отриманих учасником у трьох етапах програми. Особиста першість у кожній категорії моделей визначалася за кращим результатом в даному класі.

Командна першість визначалася за сумою максимальних балів, набраних членами команди в особистому заліку у трьох різних класах моделей та з теоретичної підготовки.

За підсумками конкурсу перемогу в командному заліку здобула Коростишівська територіальна громада, яка продемонструвала високий рівень підготовки та майстерності своїх учасників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь