Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося  онлайн-засідання  Координаційного центру підтримки цивільного населення при Житомирській РВА

Дата: 02.05.2024 17:33
Кількість переглядів: 155

Сьогодні, 2 травня, відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Житомирській районній військовій адміністрації, яке провів заступник начальника ЖРВА В’ячеслав Авраменко.

Фото без опису

Участь у заході взяли представники громад району та Центрів надання адміністративних послуг.

У режимі онлайн учасники засідання розглянули низку актуальних питань, продиктованих часом. Зокрема, щодо формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Житомирського району, де наразі знайшли прихисток понад 41 тисяча постраждалих від війни людей.

Фото без опису

Про унікальний безбар’єрний простір для дітей, дорослих, родин військовослужбовців тощо – Центр життєстійкості, створений у лютому ц. р. на території Любарської громади,  розповіла його керівник, голова ГО «Незламна громада» Юлія Коржук. У центрі можна отримати першу психологічну допомогу, консультації з питань зайнятості, оформлення соціальних виплат та відновлення документів, безкоштовно відвідати терапевтичні заняття, навчатися на тренінгах із самодопомоги та багато іншого. За період роботи новоствореного центру його спеціалістами  надано майже 80 індивідуальних консультацій, проведено чимало занять для дітей з елементами арт-, казкотерапії, виховні години та розважальні активності.

Учасники онлайн-засідання обговорили також актуальні проблемні питання сфери соціального захисту населення на теренах району та пошук шляхів їх вирішення, співпрацю з центрами надання соціальних послуг. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь