Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обговорення ветеранської політики: робочий візит до Житомирської області представників трьох українських Міністерств

Дата: 03.05.2024 09:54
Кількість переглядів: 159

З робочим візитом до Житомирської області завітали представники трьох українських Міністерств: Міністерства у справах ветеранів, Міністерства оборони та Міністерства цифрової трансформації.

Фото без опису

Під головуванням начальника Житомирської військової адміністрації Віталія Бунечка участь у заході взяли керівники районних військових адміністрацій, представники територіальних громад Житомирщини, відповідних структурних підрозділів, представники ЗМІ.

Фото без опису

Основна мета зустрічі полягала в обговоренні важливої теми – реалізації нової ветеранської політики в регіонах. Головним завданням учасників було і залишається забезпечення швидкої та комфортної адаптації ветеранів російсько-української війни до мирного життя ще до їхнього повернення з військової служби.

Фото без опису

Зокрема, наголошувалося на необхідності підтримки з боку держави та місцевої влади, а також на створенні чіткого плану дій для подальшої адаптації після демобілізації. Учасники зустрічі домовилися про продовження роботи у цьому напрямку та розширення спектра проєктів та програм.

Фото без опису

Під час зустрічі було підписано Меморандум про партнерство і співпрацю між Міністерством у справах ветеранів України та Житомирською обласною військовою адміністрацією.

Фото без опису

Підсумком зустрічі стало рішення щодо розробки ефективного механізму взаємодії між державними інституціями, що дозволить ветеранам та родинам загиблих захисників отримувати всю необхідну допомогу та консультації в найкоротший термін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь