Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як говорити з людьми, що зазнали травми?

Дата: 06.05.2024 11:56
Кількість переглядів: 135

На платформі Академії НСЗУ Національна служба здоров'я України відкрито реєстрацію на курс “Комунікація з людьми, які зазнали травми внаслідок війни”.

Фото без опису

Люди, які перенесли через війну (важкі травми, полон, фізичне та сексуальне насильство, тортури), зараз отримують допомогу в медичних закладах по всій Україні.

Працівники та працівниці сфери охорони здоров’я мають володіти специфічними знаннями про те, як підтримувати таких людей та як встановлювати довіру з ними. Часто вони не можуть підібрати відповідні слова і, свідомо чи несвідомо, можуть травмувати людину. Отже, необхідно розвивати навички комунікації та м’які навички (емоційний інтелект, емпатію, увагу та повагу до людини).

🎬 Курс складається з трьох уроків, які будуть відкриватися поступово. Тож реєструйтеся на курс за посиланням (https://academy.nszu.gov.ua/login/index.php), аби не пропустити відкриття уроків. За проходження онлайн навчання лікарі та лікарки зможуть отримати 3 бали БПР.

ℹ️ Навчальний курс створено за ініціативи МОЗ та НСЗУ у співпраці з Центр психічного здоров'я та реабілітації "Лісова поляна" МОЗ України, НПА - Національна психологічна асоціація, БФ «Сильні» та Veteran Hub. Організаційний партнер проєкту — бюро стратегічного супроводу Superwise.

Курс створено для HealthLink.Recovery за фінансової підтримки БО «100% ЖИТТЯ» в рамках реалізації проєкту «HealthLink: Прискорення зусиль з протидії ВІЛ/СНІДу в Україні» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine - USAID Україна). Ініціатива HealthLink.Recovery спрямована на відновлення та розширення медичних послуг у постраждалих від повномасштабного вторгнення регіонах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь