Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Прозорість та підзвітність»: у Житомирській РВА відбулося чергове засідання робочої групи

Дата: 08.05.2024 17:53
Кількість переглядів: 246

Сьогодні, 8 травня, під головуванням першого заступника начальника Житомирської РВА Сергія Кириченка відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Житомирській районній військовій адміністрації. 

Фото без опису

Засідання розпочалося з аналізу стану публічних закупівель, оголошених з 5 по 22 квітня поточного року суб’єктами господарювання Житомирського району – органами місцевого самоврядування – на майданчику для здійснення публічних закупівель Prozorro.

Зокрема, присутні спільно з представниками окремих громад  провели моніторинг публічних закупівель, що не були винесені на розгляд робочою групою «Прозорість та підзвітність». Предметами закупівель стали деревина для потреб медичного закладу, шкіл, будинків тощо у Глибочицькій, Хорошівській, Пулинській та Новогуйвинській громадах на загальну суму 10,2 млн гривень.

Члени робочої групи заслухали представників Станишівської, Любарської та Березівської  громад  щодо обґрунтованої потреби в період воєнного стану оголошених публічних закупівель – послуг з капітального ремонту приміщення котельні ліцею, придбання навчального мультимедійного обладнання, матеріалів для ремонту доріг.  Загальна вартість оголошених закупівель становить понад 4,8 млн гривень.

За результатами засідання робочої групи було винесено рішення, що серед згаданих закупівель порушень не виявлено. 

«Надзвичайно важливим сьогодні є попередження незаконної діяльності у сфері бюджетного фінансування. А тому усі витрати мають бути раціональними, законними і прозорими. Першочерговий пріоритет – спрямування коштів  на оборону та підтримку військових формувань. Всі маємо працювати на перемогу», – підсумував засідання робочої групи Сергій Кириченко.   

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь