Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступник голови Житомирської РВА відвідав дитячий будинок сімейного типу родини Клімачових

Дата: 03.06.2024 16:05
Кількість переглядів: 380

Сьогодні, 3 червня 2024 року, за дорученням начальника Житомирської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка, заступник голови Павло Куц відвідав дитячий будинок сімейного типу родини Клімачових, який функціонує на території Тетерівської громади.

Фото без опису

Дитячий будинок сімейного типу Клімачової Світлани Броніславівни та Клімачова Бориса Євгеновича створений у грудні 2021 року. Родина проживає у великому будинку, наданому Тетерівською сільською радою на праві користування, купленого за рахунок субвенції з державного бюджету. Будинок складається з 10 кімнат, кухні та вітальні. Будинок повністю облаштований необхідними меблями, забезпечений побутовою технікою та посудом. Для проживання дітей відведено 6 кімнат (кожна розрахована на двох дітей), що облаштовані всіма необхідними меблями, в будинку наявні всі комунальні зручності. У родині панує доброзичлива атмосфера.

Фото без опису

В родині виховуються 2 біологічних дітей – Злата та Марк та семеро дітей-вихованців: Денис, Владислав, Артур, Василь, Карина, Нікіта, Максим.

«Дитячі будинки сімейного типу (ДБСТ) в Україні дають дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, шанс на щасливе життя в умовах, максимально наближених до сімейних. Діти отримують індивідуальну увагу, турботу та любов, що важливо для їхнього емоційного та соціального розвитку. Життя в ДБСТ дає дітям відчуття стабільності та безпеки, яке так їм необхідне, а вихователі допомагають дітям здобути необхідні навички для самостійного життя», – відзначив Павло Куц під час перебування у родині Клімачових.

Заступник голови Павло Куц привітав діток з початком літа, поспілкувався у невимушеній домашній атмосфері, поцікавився вподобаннями дітей та вручив солодкі подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь