Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ти як: У Брусилові відкрили унікальний простір «Час на себе»!

Дата: 10.06.2024 09:19
Кількість переглядів: 211

У Брусилові відбулась знаменна подія - відкриття унікального простору "Час на себе", покликаного допомогти мешканцям громади дбати про своє фізичне та психічне здоров'я. Ця ініціатива втілена в рамках проєкту USAID "Розбудова стійкої системи громадського здоров'я".

Фото без опису

"Час на себе" - це інтерактивний простір, що складається з трьох зон, які сприяють відновленню емоційного стану, підтримці фізичної активності та регулярному піклуванню про здоров'я.

  • Зона фізичної активності обладнана вуличними тренажерами, де можна виконати вправи для покращення самопочуття.
  • Інтерактивна зона з годинником містить інформацію про корисні щоденні звички, які не потребують багато часу, але значно покращують загальне здоров'я. Це, наприклад, щоденні прогулянки, сон до 23:00, зустрічі з друзями, збалансоване харчування, регулярні візити до сімейного лікаря, вживання достатньої кількості води тощо.
  • Зона психічного здоров'я обладнана спеціальною лавкою, де можна посидіти та виконати вправи для заспокоєння, розслаблення та розуміння своїх емоцій. Для цього необхідно просканувати QR-код і прослухати відповідний аудіогайд.

Офіційне відкриття простору відбулось за участі радниці начальника Житомирської ОВА з гуманітарних питань і ментального здоров'я Ірини Гладкої, голови селищної ради Володимира Габенця та керівниці напряму комунікацій з питань громадського здоров'я проєкту USAID "Розбудова стійкої системи громадського здоров'я" Ольги Чумак.

Захід викликав жвавий інтерес серед мешканців громади, які активно брали участь у різноманітних активностях.

Вітаємо громаду Брусилова з отриманням цього цінного простору та дякуємо організаторам за турботу про ментальне здоров'я людей, адже дбати про нього - це наш щоденний обов'язок!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь