Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Серпня, 2024 р., 10:40
22 серпня під головуванням першого заступника начальника Житомирської районної військової адміністрації Сергія Кириченка у змішаному форматі відбулася нарада за участю  представників громад та промислових підприємств Житомирського району.
23 Серпня, 2024 р., 10:00
Синьо-жовтий стяг України – головний символ національної єдності, ідентичності, честі та гідності, символ державотворення у нашій країні, історія якого сягає у сиву давнину.
22 Серпня, 2024 р., 15:20
24 серпня о 19:00, в День Незалежності України, українці, які перебувають за кордоном, а також всі, хто підтримує свободу і незалежність нашої країни, вийдуть на центральні вулиці міст по всьому світу, щоб утворити живі ланцюги єдності. Ця глобальна акція символізує єдність українського народу та підтримку світової спільноти.
22 Серпня, 2024 р., 11:58
21 серпня начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк разом з народним депутатом Артемом Кунаєвим та першим заступником начальника Житомирської РВА Сергієм Кириченком здійснили робочі поїздки до Радомишльської та Брусилівської територіальних громад. Метою візитів стало обговорення та оцінка готовності громад до майбутнього осінньо-зимового періоду.
22 Серпня, 2024 р., 10:11
Сервіс «Єдине вікно послуг» від Державної служби зайнятості об’єднав 459 програм підтримки для ВПО, людей з інвалідністю та ветеранів, які працюють у регіонах України. Тепер вся інформація про послуги служби та інших недержавних і громадських організацій зібрана в одному місці.
21 Серпня, 2024 р., 16:02
У Житомирі в Муніципальному артпросторі «ВЕЖА», відкрилась виставка військових прапорів та творчих робіт студентів спеціальності 022 «Дизайн» Житомирського фахового коледжу культури та мистецтв імені Івана Огієнка. Ця подія присвячена святкуванню Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.
21 Серпня, 2024 р., 12:36
Прапор як символ, спочатку як засіб сигналізації, виник за античних часів. Спершу використовувався в країнах Європи і поширився на українські землі в добу Середньовіччя.
20 Серпня, 2024 р., 18:20
Сьогодні, 20 серпня, відбулося чергове засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. У форматі онлайн  до участі в обговоренні надважливих питань долучилося керівництво Житомирської районної військової адміністрації на чолі з начальником Юрієм Тарасюком, представники територіальних громад району.
20 Серпня, 2024 р., 12:15
Кабінет Міністрів України затвердив порядок надання грошової допомоги українцям «Національний кешбек”. Відповідно до нього, громадяни отримуватимуть компенсацію 10% вартості куплених ними українських товарів. Програма запрацює 2 вересня 2024 року. Відповідне рішення затвердили на урядовому засіданні 20 серпня 2024 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь