Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

19 Серпня, 2024 р., 08:45
Стреси, недосипання, негативні спогади, переїзди, втрата і розлука з близькими, кризові  ситуації через війну впливають на психічне здоров’я.  Все це часто супроводжує внутрішньо переміщених осіб. Зволікання із отримання кваліфікованої допомоги погіршує психічне самопочуття та впливає на здоров’я безпосередньо.  
16 Серпня, 2024 р., 12:48
Ветеранам і ветеранкам доступні безоплатні дослідження для ранньої діагностики новоутворень. Їх можна пройти за наявності електронного направлення від лікаря в закладах, які мають укладений договір з НСЗУ на відповідний пакет послуг.
14 Серпня, 2024 р., 12:41
Ви вимушені були покинути своє постійне місце проживання і переїхати в інший регіон? Ваш сімейний лікар чи педіатр залишився за попереднім місцем проживання? На новому місці проживання у вас народилася дитина? Саме в таких ситуаціях опиняються люди зі статусом вимушено переміщеної особи. Незалежно від місця проживання або реєстрації, вони можуть в повному обсязі отримувати медичну допомогу.
08 Серпня, 2024 р., 14:32
Триває робота над розбудовою системи реабілітації на базі спроможної мережі медичних закладів. У межах моніторингового візиту заступниця міністра охорони здоров’я з питань цифровізації Марія Карчевич відвідала медзаклади Житомирщини.
07 Серпня, 2024 р., 10:01
Пацієнти можуть отримати “Доступні ліки” в будь-якому населеному пункті, де є аптека чи аптечний пункт, які беруть участь у програмі реімбурсації. Але що робити, якщо у вашому місті чи селі нема аптеки, яка відпускає “Доступні ліки”? Відповідаємо.
02 Серпня, 2024 р., 12:14
1,1 млн доз вакцин (на суму понад 8 млн грн) на запит МОЗ закупили Медичні закупівлі України.
31 Липня, 2024 р., 10:13
Програма медичних гарантій забезпечує пацієнтам безоплатне лікування, включно з обстеженнями та ліками. Проте іноді трапляються випадки, коли в лікарні відмовляють у безоплатному лікуванні.
29 Липня, 2024 р., 12:11
Уже вдруге представники медичної галузі в Україні відзначають своє професійне свято 27 липня. Напередодні і у цей день в громадах Житомирського району відбулися урочисті заходи, присвячені Дню медичного працівника. 
23 Липня, 2024 р., 10:19
Вакцинація за Національним календарем щеплень захищає і дітей, і дорослих від багатьох інфекцій. Якщо ви не вакциновані або пропустили щеплення, ви й ваша дитина можете наражатися на небезпеку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь