Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сільське господарство

02 Лютого, 2024 р., 10:24
Шановні агровиробники! Міністерство аграрної політики та продовольства України проводить опитування в межах підготовки до весняної посівної кампанії ярих культур під урожай 2024 року.
19 Січня, 2024 р., 10:30
Відбулося чергове засідання робочої групи з питань розвитку бджільництва під головуванням першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького. У нараді взяли участь представники Мінекономіки, Міндовкілля, Держпродспоживслужби, профільних спілок пасічників.
12 Січня, 2024 р., 14:15
Програма USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) підтримає українські підприємства, які надають послуги з сушіння, зберігання та доробки зернових та технічних культур. За програмою передбачено 10-15 проєктів співфінансування, з бюджетом від 18 до 36 млн грн кожен.
04 Січня, 2024 р., 16:55
Домогосподарства, які постраждали від війни, зможуть безплатно отримати насіння овочів для весняної посівної. Такий проект вже другий рік поспіль реалізовує Програма USAID АГРО в межах Ініціативи «Стійкість сільського господарства» (АГРІ-Україна). Подальший розподіл та доставку насіння забезпечить Всеукраїнська асоціація громад. 
29 Грудня, 2023 р., 12:59
Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) звертається до Міністра соціальної політики України Оксани Жолнович з проханням скористатися можливістю здійснення перевезень вантажів допомоги у громади, як потерпіли від агресії російської федерації, та деокуповані громади, які прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб.
27 Грудня, 2023 р., 12:00
Попри військову агресію рф міжнародні партнери йдуть пліч-о-пліч з Україною та постійно допомагають у підтримці агропромислового комплексу України та продовольчої безпеки, - інформують у Комітеті з питань аграрної та земельної політики.
21 Грудня, 2023 р., 16:55
Державний аграрний реєстр (ДАР) — це автоматизована електронна система, створена Мінагрополітики з метою ефективного та прозорого залучення та розподілу усіх видів підтримки для українських аграріїв, як за кошти державного бюджету, так і у вигляді пільгових кредитів, міжнародних грантів або технічної допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь