Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ з цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг

29 Березня, 2024 р., 12:10
Стартує набір на курси з англійської для держслужбовців та представників місцевого самоврядування в межах національної мовної програми Future Perfect. Навчання допоможе учасникам упевнено представляти Україну в спілкуванні з міжнародними делегаціями та партнерами.
28 Березня, 2024 р., 09:08
Це навчальний проєкт для СDTO та посадових осіб, залучених до процесів цифрової трансформації. Мета програми — залучити громади до використання мобільних майстерень — Толокарів.
25 Березня, 2024 р., 11:36
Виїхали за кордон і забули диплом вдома? Тепер це не проблема. Одні з найочікуваніших документів завжди з вами — в Дії.
25 Березня, 2024 р., 10:49
Щоб зібрати докази про всі злочини та руйнування, здійснені росією на території України, починаючи з 24 лютого 2022, минулого року під егідою Ради Європи створено міжнародний Реєстр збитків, завданих агресією російської федерації проти України. Інформація з Реєстру дає змогу показати міжнародній спільноті обсяги та наслідки російського вторгнення, а згодом запустити механізм виплати компенсації.
21 Березня, 2024 р., 09:13
Щоб допомогти українським компаніям масштабуватись, підвищити конкурентоспроможність та захистити власну справу від кіберзагроз, Google запускає три безоплатні програми:
15 Березня, 2024 р., 10:28
Українські військові щодня оберігають наш спокій. Піклуємося про наших героїв та робимо все, щоб спростити їх взаємодію з державою.
07 Березня, 2024 р., 09:47
За 2023 рік українці вдвічі більше почали використовувати електронні довірчі послуги. Мінцифра проаналізувала статистичні дані про діяльність кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг та оцінила стан розвитку сфери електронної ідентифікації.
14 Лютого, 2024 р., 10:07
Щорічно у лютому відзначається День безпечного Інтернету. Його запровадили мережі Insafe й INHOPE за підтримки Єврокомісії з метою поширення знань про безпечне, відповідальне й позитивне використання цифрових технологій для дітей і молоді, — Комітет цифрової трансформації.
13 Лютого, 2024 р., 10:22
До четвертої річниці “держави в смартфоні” Михайло Федоров анонсував новинки в Дії.
07 Лютого, 2024 р., 10:13
Багато розповсюджених шахрайських схем ґрунтуються на заволодінні обліковими записами громадян у месенджерах, соціальних мережах чи онлайн-сервісах. Саме тому важливо забезпечувати максимальний захист акаунтів та особистої інформації, яку вони містять.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь