Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Грудня, 2023 р., 16:39
У Житомирській області нараховується 4814 об’єктів, пошкоджених внаслідок російської збройної агресії.  Нагадуємо, що власники житла, яке було зруйноване внаслідок війни, можуть подати заяву на отримання компенсації.
15 Грудня, 2023 р., 20:00
До участі у цьому масштабному заході в онлайн режимі долучилися начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк, керівництво ЖРВА, голови територіальних громад району.
15 Грудня, 2023 р., 10:17
Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко з робочою поїздкою відвідав Новоборівську та Ушомирську громади області.
14 Грудня, 2023 р., 12:13
14 грудня… Традиційно  щороку цього дня в нашій країні вшановують подвиг ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які своєю мужністю, героїзмом врятували  Україну і світ від найбільшої в історії людства техногенної катастрофи.
08 Грудня, 2023 р., 15:10
Вихованці будинків сімейного типу та діти з прийомних сімей Житомирського району стали сьогодні учасниками незвичайного передноворічного дійства. Для них студенти Житомирського музичного фахового коледжу ім. В. Косенка підготували справжню казкову феєрію, раз у раз перевтілюючись в оригінальних казкових персонажів.
08 Грудня, 2023 р., 15:09
Чергову партію тематичних боксів від представництва ЮНІСЕФ в Україні сьогодні за участю начальника Житомирської РВА Юрія Тарасюка було передано закладам дошкільної освіти Житомирського району.
07 Грудня, 2023 р., 15:14
6 грудня за сприяння начальника Житомирської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка, завдячуючи тісній співпраці служби у справах дітей та відділу освіти, культури, охорони здоров’я та спорту ЖРВА, з нагоди Дня Святого Миколая Чудотворця діти Житомирського району, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу, мали змогу побувати в трьох квест-кімнатах “60 minutes” в місті Житомир, отримати солодкі подарунки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь