Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мобілізаційна робота

Фото без опису

Фото без опису

17 Жовтня, 2024 р., 12:34
Наразі «бойові» виплати є найбільшим фінансовим джерелом для багатьох військовослужбовців, адже ці виплати є суттєво більшими за грошове забезпечення. І вони не замінюють, а лише доповнюють його.
09 Жовтня, 2024 р., 13:45
З огляду на пріоритетність виконання завдань в умовах правового режиму воєнного стану щодо підвищення оборонної свідомості громадян та залучення їх до служби у лавах Збройних Сил України, триває реалізація інформаційної кампанії з умовною назвою “Обирай вакансію та приєднуйся”, створеної з метою позитивного впливу на спроможності Збройних Сил України у відбитті російської агресії проти України.
04 Жовтня, 2024 р., 15:21
Сьогодні, під головуванням начальника Житомирської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка, відбулася важлива нарада щодо стану мобілізаційної роботи в громадах Житомирського району.
03 Жовтня, 2024 р., 11:48
Останім часом неабиякої популярності набула серед чоловіків військова служба за контрактом. Основні переваги військової служби за контрактом у Збройних Силах України роз'яснює заступник начальника Житомирського РТЦК та СП – начальник відділення рекрутингу та комплектування підполковник Микола Комар.
27 Вересня, 2024 р., 09:08
Президент України Володимир Зеленський підписав Закон України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України, Кримінального процесуального кодексу України та інших законів України щодо вдосконалення кримінальної відповідальності за злочини проти встановленого порядку несення або проходження військової служби під час дії воєнного стану». Відповідний документ парламент ухвалив 20 серпня 2024 року. Набирає чинності він наступного дня після публікації.
19 Вересня, 2024 р., 12:41
16 серпня цього року Кабмін Постановою від 16 серпня 2024 р. № 930 змінив правила оформлення відстрочки від призову у зв’язку із мобілізацією для окремих категорій громадян. Зміни внесені до Порядку № 560, яким регулюється призов громадян на військову службу під час мобілізації.
18 Вересня, 2024 р., 13:52
Мобілізація — це оперативний механізм поповнення лав Збройних Сил України під час широкомасштабної військової агресії рф для захисту Батьківщини. Мобілізація є критично важливою, оскільки забезпечує швидке і ефективне збільшення чисельності збройних сил, необхідне для відбиття агресії, захисту суверенітету та територіальної цілісності України.
05 Вересня, 2024 р., 13:25
Соціальне підприємство Lobby X, яке, зокрема, займається рекрутингом в Сили оборони, запускає новий напрям по роботі з ветеранами.
30 Серпня, 2024 р., 13:36
Підрозділ безпілотних систем спеціального призначення “Тайфун” — це нове покоління оборонців нашої країни. У “Тайфун” використовують найсучасніші ударні літаки та дрони для виконання важливих завдань із захисту України. 
21 Серпня, 2024 р., 10:46
Міністерством соціальної політики було розроблено постанову, яка вносить зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період  (далі – Порядок).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь