Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мобілізаційна робота

17 Квітня, 2024 р., 09:30
Що являють собою процеси рекрутингу і мобілізації?  Які переваги отримує громадянин, рекрутований до ЗСУ? Та яку роль у працевлаштуванні до Сил оборони відіграють платформи рекрутингу?
16 Квітня, 2024 р., 08:53
Для тих, хто вирішив пов’язати своє життя з кар’єрою військового та отримати офіцерське звання, пропонується цілий перелік вищих військових навчальних закладів, в яких є можливість отримати, додатково до військової, ще й цивільну спеціальність.
11 Квітня, 2024 р., 14:02
Верховною Радою України 10 квітня 2024 року прийнятий в першому читанні за основу проект Закон України «Про внесення змін до Кримінального, Кримінального процесуального, Кримінально-виконавчого кодексів України та інших законів України щодо запровадження інституту умовно-дострокового звільнення осіб від відбування покарання для безпосередньої їх участі у обороні країни, захисті її незалежності та територіальної цілісності» (реєстр. №11079-1).
05 Квітня, 2024 р., 14:15
Зокрема, громадяни, які досягли 25-річного віку, підлягатимуть зняттю з військового обліку призовників та взяттю на військовий облік військовозобов'язаних.
03 Квітня, 2024 р., 10:51
Начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк взяв участь в обласній нараді, яку провів начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко. Під час наради, що відбулася за участю представників центрів комплектації та соціальної підтримки регіону, керівників громад, Національної поліції та Військової служби правопорядку, йшлося про стан мобілізаційної роботи в громадах Житомирщини.
29 Березня, 2024 р., 10:12
Від тебе – жага знищувати ворога, від нас – якісне екіпірування та сучасна зброя. 
21 Березня, 2024 р., 15:34
В Україні триває мобілізація. Якщо отримали повістку або вже пройшли медкомісію і вам повідомили про дату відправки у війська, то варто почати збирати необхідні речі.
20 Березня, 2024 р., 15:29
У Збройних Силах України є первинні та чергові звання. Їх присвоюють за певних умов. Водночас під час дії воєнного стану в порядку присвоєння звань відбулися досить суттєві зміни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь