Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ з питань ветеранської політики

12 Березня, 2024 р., 12:06
У вівторок, 12 березня, о 14:00 відбудеться онлайн зустріч із заступником директора Департаменту соціального захисту – начальником відділу з надання статусів Мінветеранів Русланом Кучуком.
12 Березня, 2024 р., 10:44
Сьогодні в Житомирській області при органах місцевого самоврядування функціонує 49 ЦНАПів та 1 мобільний ЦНАП, за допомогою яких особи з інвалідністю внаслідок війни та члени сімей загиблих (померлих, тих, які зникли безвісти) Захисників і Захисниць України можуть подати заяви на отримання одноразової грошової допомоги.
05 Березня, 2024 р., 10:27
Учасники бойових дій, а також їхні родини мають право на пільги від держави. Це регламентується Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».
04 Березня, 2024 р., 15:29
За дорученням начальника Житомирської РВА Юрія Тарасюка працівники  відділу з питань ветеранської політики спільно з керівництвом Романівської селищної ради зустрілися з воїнами-ветеранами, членами сімей полеглих Героїв Романівської громади.
04 Березня, 2024 р., 11:09
Про це повідомив виконуючий обов’язки Міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун під час Форуму ветеранського бізнесу “Підтримка ветеранського підприємництва: від національної до регіональної перспективи”.
28 Лютого, 2024 р., 11:24
Міністерство у справах ветеранів України інформує, що 1 березня 2024 року о 9:00 відбудеться зустріч щодо обговорення деяких положень проекту Закону України “Про основні засади ветеранської політики в Україні” за участі представників міністерств, інших центральних органів виконавчої влади та громадськості.
26 Лютого, 2024 р., 13:54
У приміщенні Глибочицької сільської ради відбулася робоча зустріч представників Житомирської районної військової адміністрації з членами сімей загиблих та безвісти зниклих захисників України, які проживають у населених пунктах громади.
26 Лютого, 2024 р., 12:33
23 лютого в Черняхові на базі «Ветеранського хабу» відбулася зустріч за участю начальника відділу з питань ветеранської політики Житомирської РВА Тетяни Цирюк, директора КУ «Територіальний центр соціального обслуговування» Юлії Маційчук та завідувача структурного підрозділу «Ветеранський простір» Костянтина Мікушина з ветеранами та членами сімей загиблих військовослужбовців.
26 Лютого, 2024 р., 11:23
Національна служба здоров’я України інформує про те, як ветерану отримати безоплатну медичну допомогу за Програмою медичних гарантій.
23 Лютого, 2024 р., 09:41
По-перше, протезування в Україні безоплатне для всіх, хто цього потребує. Держава оплачує встановлення якісних протезів, а також їх обслуговування та ремонт. Для отримання якісного протеза не потрібно чекати встановлення інвалідності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь