Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ з питань ветеранської політики

19 Січня, 2024 р., 12:32
За майже два роки діяльності Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів України (УВФ) фінансово підтримав 508 ветеранських підприємницьких ініціатив та проектів громадських організацій.
10 Січня, 2024 р., 13:45
Український ветеранський фонд разом з партнерами Lobby X запрошує ветеранів і ветеранок опанувати професію ІТ-фахівців на безоплатних курсах.
05 Січня, 2024 р., 14:08
З 2024 року держава впроваджує безоплатну психологічну допомогу для ветеранів та їхніх рідних. Мінветеранів відшкодовуватиме вартість наданих послуг із психологічної допомоги спеціалізованим закладам різних форм власності, в тому числі й фізичним особам-підприємцям, які надають такі послуги.
28 Грудня, 2023 р., 10:00
Про це розповів заступник начальника сектору соціальних виплат — начальник відділу оформлення допомог, військових пенсій та пільг Житомирського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Негерей.
27 Грудня, 2023 р., 11:00
Право на отримання державної грошової допомоги мають громадяни, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України. Це стосується як військовослужбовців, так і цивільних.
22 Грудня, 2023 р., 16:14
Про це розповів заступник начальника сектору соціальних виплат — начальник відділу оформлення допомог, військових пенсій та пільг Житомирського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Негерей.
22 Грудня, 2023 р., 14:19
Сьогодні на засіданні Кабміну було ухвалено внесення змін до Постанови від 28.05.1993 № 379. Зміни були ініційовані з метою спрощення процедури видачі посвідчень на право користування пільгами членам сімей загиблих чи зниклих безвісти військових. Проєкт акта розробили на виконання доручень Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.
14 Грудня, 2023 р., 13:37
ПІЛЬГИ СІМ’ЯМ ЗАГИБЛОГО (ПОМЕРЛОГО) ВЕТЕРАНА ВІЙНИ ТА ЧЛЕНАМ СІМ’Ї ЗАГИБЛОГО (ПОМЕРЛОГО) ЗАХИСНИКА ЧИ ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь