Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бербар’єрність

14 Червня, 2024 р., 09:39
Слухання – чи не найважливіша підтримка під час комунікації.
10 Червня, 2024 р., 08:18
Сьогодні створення безбар’єрного середовища є нагальною потребою для українців. У рамках програми «Без Бар’єрів» представниця Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській обласній військовій адміністрації Неля Ковалюк, провела інспектування громадського простору в місті Житомир.
06 Червня, 2024 р., 11:45
Питання безбар’єрності в нашій країні продовжує набувати ваги. Адже результативність роботи, зокрема, залежить від сформованого комфортного та безбар’єрного робочого середовища. Працівники державних органів відрізняються за статтю, віком, професійним досвідом, фізичним станом, саме тому  мають різні потреби на робочому місці.
03 Червня, 2024 р., 10:01
Люди з інвалідністю, похилого віку та маломобільні групи населення можуть знайти найближчу безбарʼєрну локацію в чат-боті «Доступно!». Про це повідомляє Мінцифри.
30 Травня, 2024 р., 12:01
Запрошуємо до проходження освітнього серіалу "Інклюзивна молодіжна робота"!
28 Травня, 2024 р., 12:59
28 травня в Житомирі за дорученням начальника Житомирської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка його заступник Павло Куц провів чергове засідання Ради безбар'єрності.
28 Травня, 2024 р., 08:21
Безбар’єрність на робочому місці в державних органах – це підтримка доступності, різноманітності та інклюзії на робочому місці, а також усунення бар’єрів під час виконання державними службовцями та іншими працівниками державних органів своїх посадових обов’язків.
23 Травня, 2024 р., 15:58
Уявіть ситуацію: ви бачите, як людина на кріслі колісному намагається піднятися пандусом. Бажаючи допомогти, ви хапаєтеся за крісло і штовхаєте його вперед. Однак можете зіткнутися з різною реакцією на свої дії, навіть з агресією – якщо допомога непрохана.
22 Травня, 2024 р., 13:18
22 травня 2024 року радник Житомирської районної військової адміністрації Наталія Колєнова та завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Алла Близнюк взяли участь у вебінарі "Довідник безбар'єрності та як ним користуватися", який був організований Міністерством культури та інформаційної політики України.
22 Травня, 2024 р., 11:06
Скутість і незручність у спілкуванні

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь