Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Серпня, 2024 р., 16:02
У Житомирі в Муніципальному артпросторі «ВЕЖА», відкрилась виставка військових прапорів та творчих робіт студентів спеціальності 022 «Дизайн» Житомирського фахового коледжу культури та мистецтв імені Івана Огієнка. Ця подія присвячена святкуванню Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.
21 Серпня, 2024 р., 12:36
Прапор як символ, спочатку як засіб сигналізації, виник за античних часів. Спершу використовувався в країнах Європи і поширився на українські землі в добу Середньовіччя.
20 Серпня, 2024 р., 18:20
Сьогодні, 20 серпня, відбулося чергове засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. У форматі онлайн  до участі в обговоренні надважливих питань долучилося керівництво Житомирської районної військової адміністрації на чолі з начальником Юрієм Тарасюком, представники територіальних громад району.
20 Серпня, 2024 р., 12:15
Кабінет Міністрів України затвердив порядок надання грошової допомоги українцям «Національний кешбек”. Відповідно до нього, громадяни отримуватимуть компенсацію 10% вартості куплених ними українських товарів. Програма запрацює 2 вересня 2024 року. Відповідне рішення затвердили на урядовому засіданні 20 серпня 2024 року.
19 Серпня, 2024 р., 16:13
Дана ініціатива передбачає, що 24 серпня, в День Незалежності України, українці, які за кордоном і люди вільного світу, виходитимуть на центральні вулиці міст за межами України та братимуться за руки, щоб утворити живі ланцюги єдності. Символ єдності Народу нашого.
19 Серпня, 2024 р., 10:40
Запрошуємо жителів Житомирщини доєднатися до акції «Я ціную тебе, моя Україно», що присвячена до Дня Незалежності! Це особлива нагода проявити свою любов до Батьківщини та розквітнути разом із нею.
16 Серпня, 2024 р., 14:55
Сьогодні ці виплати можна оформити онлайн за допомогою Порталу Дія. Кошти можуть отримати люди з інвалідністю з дитинства та законні представники дітей із інвалідністю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь