Житомирська районна державна адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

06 Лютого, 2024 р., 09:41
Якщо кашель не є симптомом серйозного захворювання і не супроводжується гарячкою, то відкладати вакцинацію не потрібно – щеплення можна зробити дитині з ознаками легкого ГРВІ, це безпечно і не вплине на формування захисту. Однак рішення про щеплення в разі ознак ГРВІ приймають не батьки, а саме лікар.
05 Лютого, 2024 р., 13:43
У Брусилівській громаді в лютому  розпочинається  проект «Разом рятуємо життя», мета якого - охопити вакцинацією проти кору дітей старше 6 років, які внаслідок зміни місця проживання, тимчасового виїзду за кордон чи інших обставин пропустили планові щеплення. 
05 Лютого, 2024 р., 12:00
З 4 по 11 лютого 2024 року в Україні проводиться інформаційно-роз’яснювальна кампанія до Всесвітнього дня боротьби проти раку.
02 Лютого, 2024 р., 11:00
Станом на 31 січня зареєстровано перевищення епідемічного порогу в Житомирській, Хмельницькій та Чернівецькій областях - повідомляє Міністерство охорони здоров'я.
30 Січня, 2024 р., 10:24
Вакцинація – це не тільки про дитинство. Дорослим теж слід захищатись від інфекцій та отримувати щеплення для власного захисту.
22 Січня, 2024 р., 16:53
Національна служба здоров’я України продовжує серію публікацій для ветеранів про те, як отримати безоплатну медичну допомогу за Програмою медичних гарантій.
22 Січня, 2024 р., 10:11
Для багатьох людей найстрашнішою частиною нового, більш здорового способу харчування є думка про довічну відмову від улюблених солодощів. Насправді ж печиво та цукерки можна вписати у здорову модель харчування протягом усього життя. Проте, щоби зменшити шкоду під час отримання такого задоволення, їх слід їсти нечасто та у невеликих кількостях: що менше, то краще.
15 Січня, 2024 р., 12:11
Міністерство охорони здоров'я України нагадує, що у період дії воєнного стану пацієнту з симптомами COVID-19, грипу або ГРВІ можуть оформити тимчасову непрацездатність на п’ять календарних днів дистанційно.
09 Січня, 2024 р., 12:30
В Україні протиепідемічні заходи, наприклад, запровадження маскового режиму, "локального карантину", можуть застосовувати в областях чи окремих районах та містах, де зафіксовано перевищення епідемічного порогу. Також цих заходів можуть вживати у разі спалаху респіраторно-вірусних інфекцій в окремих установах чи організаціях, навчальних закладах. 
08 Січня, 2024 р., 11:00
Вакцина проти грипу виготовляється щорічно і містить знешкоджені віруси грипу, актуальні для конкретного сезону. Саме тому щеплення проти цієї хвороби роблять щорічно. Якщо у цьому сезоні ви ще не вакцинувалися від грипу – зробити це не пізно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь